ADBOUWDROGER verzorgt al uw vochtproblemen tot in de puntjes

Informatie bouwdrogers

Actie

Vanaf 3 toestellen uit ons gamma voor een periode vanaf 4 weken: 10% korting!


Robuustheid en hoge capaciteit bij maximale ergonomie en mobiliteit maken van deze drogers zeer veelzijdig inzetbare apparaten. Of het nu voor de inzet bij waterschade afhandeling, nieuwbouw, vloeren leggen, stukadoor- en schilderwerk, renovatie of tapijtdroging is - overal zijn deze apparaten ook onder de zwaarste en meest stoffige omstandigheden inzetbaar.


Aanbevelingen

Onze bouwdrogers werken volgens het condensatieprincipe en brengen dus geen enkele schade toe aan moderne en traditionele bouwmaterialen. Ze hebben een zeer hoge ontvochtigheidscapaciteit, ook bij lage temperaturen en een laag energieverbruik ten opzichte van de capaciteit door toepassing van efficiënte roterende compressoren.


• Een elektrische kachel plaatsen kan lijden tot 70% dat kan bespaard worden in de droogtijd dus is de ideale oplossing om uw droogtijd te verkorten.


• Met een ventilator kan men een droogtijd verkorting realiseren tot wel 30% door een meer gelijkmatige droging waarbij ook de hoeken meegenomen worden.


• Laat de ventilator nooit rechtstreeks op een muur blazen maar in de ruimte.


Let op:


• Bezettingen 24h laten reageren voordat je start met het droogproces.


• Zandcementchape eerst 7 dagen laten uitharden.


• Anhydriet vloeivloeren minimum 48h laten reageren.

Hoe werkt een bouwdroger?

Vochtige lucht wordt aan de voorkant van de bouwdroger aangezogen door een ventilator en passeert dan de verdamper waarna in de verdamper de luchttemperatuur verlaagd wordt tot het dauwpunt waardoor het vocht in de lucht condenseert. Het water stroomt van de verdamper naar beneden en wordt afgevoerd langs de afvoerslang. De ontvochtigde lucht passeert hierna de condensor. In de condensor wordt de lucht weer opgewarmd en uitgeblazen door de bouwdroger. De droge warme lucht vermengt zich met de vochtige lucht waardoor de relatieve luchtvochtigheid langzaam naar beneden gaat. Hierdoor kunnen vloeren, wanden en plafonds hun vocht aan de ruimte afstaan waardoor deze zullen drogen.

Bereken hier uw prijs

U kan ons altijd contacteren voor een vrijblijvende prijsofferte voor meerdere toestellen